Vloeren

Nieuwe betonvloer

Een betonvloer in uw huis of bedrijfspand is niet alleen zeer duurzaam, maar ook makkelijk te onderhouden. En het kan zelfs mooi zijn! Zijlstra Betonbewerking biedt een full-service-concept op het gebied van betonvloeren. Wij leggen uw betonvloer aan inclusief vloerverwarming, met isolatie en wapeningsnetten. Daarbij kunt u kiezen uit diverse kleuren voor uw betonvloer. En met onze professionele apparatuur kunnen wij ook op moeilijk begaanbare plaatsen betonvloeren produceren.

Wij kunnen betonvloeren aanleggen in uw huis of bedrijfspand, maar ook in tuinhuizen, schuren en blokhutten is beton een uitstekende keuze. Wij zorgen ervoor dat de betonvloer volgens uw wensen geïsoleerd en afgewerkt wordt. Afhankelijk van de gebruiksbestemming van de vloer kan deze worden voorzien van traditionele wapening en isolatie. 

Isolatie betonvloer

Door een betonvloer goed te isoleren bespaart u veel energie en dus geld. Zijlstra Betonbewerking werkt met isolatiematerialen, zoals EPS 150-200 en schuimbeton 40 cm. Wij geven u graag advies over welke isolatie het beste past bij uw nieuwe betonvloer. Met onze ruime ervaring, persoonlijke aanpak en kwaliteitsmaterialen bent u verzekerd van een prima geïsoleerde betonvloer die voldoet aan al uw wensen.

Dekvloer / afwerkvloer

Een dekvloer wordt doorgaans gelegd op een schuimbetonvloer of een ruwe betonvloer. Wij hanteren standaard 6 centimeter dikte versterkt met vezels en gevlinderd. Deze vloer biedt de perfecte ondergrond voor allerlei soorten vloeren.

Woon / design gepolijste betonvloeren

Wilt u thuis een multifunctionele en strakke betonnen vloer? Dan is de woonbetonvloer een goede keuze. Door de slijt-, en krasvastheid gaat de vloer heel lang mee. Zijlstra betonbewerking in Emmen legt betonvloeren bij zowel bedrijven als particulieren, u kunt zelf bepalen wat de kleur van uw nieuwe vloer wordt. En voor een bijzonder effect kunt u de betonvloer door ons laten vlinderen. Dit is een gladde afwerking, wat resulteert in een gladde vloer. Een vloer van woonbeton is slijtvast, stofvrij en heel duurzaam. Een vloer van woonbeton dient nabehandelt te worden met een beton impregneer seal in 3 fases. Hierdoor is de vloer beschermt tegen indringen van vuil en vloeistoffen dus heel duurzaam. Zijlstra betonbewerking in Emmen geeft u graag vrijblijvend meer informatie over de diverse mogelijkheden van woonbeton voor uw huis.

Hoenderkamp 27
7812 VZ Emmen