Vloerverwarming

Vloerverwarming

Vloerverwarming op krimpnetten is één van de meest gekozen manier van aanleg. Kies je voor vloerverwarming op krimpnetten, dan wordt er op de betonlaag een draadstaalmatten van 10×10 verlegafstand geplaatst waarop de vloerverwarmingsbuizen gebonden worden. Daarna wordt de vloer afgewerkt met een dekvloer, betonvloer of een anydrietvloer. 

Verdeler

De verdeler is groeps geschakeld dus elke groep is afzonderlijk regelbaar. Met pompschakelaar en eventueel by-pass. Onze verdelers zijn ook geschikt voor warmtepompen. 

Infrezen

Vloerverwarming infrezen heeft als voornaamste voordeel dat de dekvloer niet eerst verwijderd hoeft te worden om de vloerverwarming aan te kunnen leggen. Hierdoor kunt u veel werk en kosten besparen.

Om vloerverwarming in te kunnen frezen, dient een dekvloer minimaal 30mm dik te zijn. De sleuven worden namelijk ca. 16mm diep gefreesd zodat de 14mm buis hier in gelegd kan worden. Is de vloer minder dan 30mm dik, dan laat de deklaag sneller los en/of stuit de machine op de onderliggende betonlaag welke dusdanig hard is dat er geen sleuf in gemaakt kan worden.

Hoenderkamp 27
7812 VZ Emmen